Workshops

Wij organiseren op bepaalde tijden workshops van circa 2 uur. Momenteel hebben we (bij voldoende belangstelling) de volgende workshops voor u in petto.

Workshop “YouTube / Google Earth”

De mogelijkheden van YouTube zijn eindeloos. Wat er op de wereld allemaal gebeurt, u kunt het vinden, zien en horen op YouTube.
We geven uitleg over wat u met Google Earth kunt doen, zoals o.a. het vanuit uw huiskamer bezoeken van steden, musea en andere bezienswaardigheden, routes plannen en leren StreetView te gebruiken.
Onze docenten helpen u op weg en geven antwoord op al uw vragen.

Datum: nnb
Plaats: Bibliotheek Veldhoven 1e etage
Kosten: € 10,00

Workshop “Doe meer met uw foto’s”

Wil je ook meer uit je foto’s halen? Deze workshop leert je om foto’s van je fototoestel/smartphone/tablet over te zetten op de Windows PC of laptop. Het ordenen en beheren van al je foto’s in mappen, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden. In de workshop leren we het bewerken van foto’s met het Windows programma Foto. Bijsnijden, rechtzetten, lichter/donkerder maken, meer of minder contrast geven. Of een storend vlekje wegwerken. Alle mogelijkheden komen aan bod om je foto mooier te maken. Wil je een (digitaal) album maken? Je favoriete foto’s van een reis of feestje verzamelen en delen met anderen. Met veel voorbeelden en oefeningen haal je zo meer uit je foto’s, voor jezelf en voor anderen.
Breng uw toestel met usb kabel mee zodat u meteen kunt oefenen.

Let op! Deze workshop bestaat uit 2 delen.

Datum: nnb
Plaats: Bibliotheek Veldhoven 1e etage
Kosten: € 15,00