Introductie

Het cursusprogramma

Het cursusprogramma is afhankelijk van de vraag op enig moment. Doel van onze cursussen is iedere volwassene in Veldhoven in staat te stellen om te gaan met een computer of tablet, om zodoende deel te kunnen nemen aan de digitale wereld. Dat wil zeggen informatie te verkrijgen, communiceren met de overheid en andere instellingen en bedrijven e.d.

Wij werken met ervaren docenten die lesgeven in een rustig aangepast tempo in een ontspannen sfeer. Er is voldoende aandacht voor iedere cursist. Bij meer dan 5 cursisten is er een tweede docent aanwezig om u op weg te helpen.

Naast deze cursussen kunnen wij op uw verzoek korte cursussen geven over onderwerpen zoals foto’s bewerken en beheren etc. Voor het volgen van deze cursussen is het belangrijk dat u al wel bekend bent met het werken met Windows, Android en iPad.

Op uw verzoek kunnen wij ook individuele cursussen en begeleiding verzorgen.

Ook zullen we presentaties en workshops houden over interessante digitale onderwerpen. Denk hierbij aan tips en trucs met de Android-tablet of iPad, of veilig werken op uw computer e.d.