Presentaties

Onze docenten geven uitleg over de verschillende onderwerpen en u kunt uw eigen laptop, tablet of telefoon meebrengen om voorbeelden na te kunnen doen. Uiteraard is er alle mogelijkheid uw vragen te stellen en zo uw kennis op te vijzelen.

Presentatie “Werken met de Cloud”

De Cloud is als een denkbeeldige computer die overal kan zijn en waar je al je spullen kunt bewaren en programma’s kunt draaien.
In de presentatie leggen we uit wat de Cloud is, welke Clouds er zijn, wat je er mee kunt en hoe je ze gebruikt. Ook staan we heel kort stil bij een beetje techniek van de Cloud. Wij doen dit aan de hand van Microsofts  OneDrive, Google-Drive en Apple’s iCloud.

Datum: woensdag 10 april 2024, 14:00 – 16:00 uur
Plaats:
Bibliotheek Veldhoven 1e etage
Kosten: € 10,00

Hebt u moeite met de digitaler wordende wereld, hebt u problemen bij het gebruik van uw computer of ander apparaat en zou u daarover wel eens met anderen over praten? Dat kan in ons Digitaal Café. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
Tijdens de inloop is er om 14.30 uur een korte presentatie over een actueel onderwerp en natuurlijk is er koffie en thee. Als u wilt brengt u uw eigen tablet, smartphone of laptop mee.
En hebt u alleen zin om eens over uw digitale belevenissen te praten met anderen, dan kan dat ook.
De bijeenkomsten in het voorjaar van 2024 zijn voorlopig op
Dinsdag 9 januari, 13 februari, 12 maart en 9 april en beginnen om 14.00 uur.
Het onderwerp van de korte presentatie wordt in onze nieuwsbrief bekend gemaakt.
De kosten zijn € 2 en kunnen ter plaatse worden voldaan.