Presentaties

Naast de cursussen organiseren wij op bepaalde tijden (dia-)presentaties van ca. 2 uur. Momenteel hebben we de volgende presentaties voor u in petto.

Presentatie “De CLOUD! Wat heb ik er aan?”

Voor deze presentatie was in het vorig seizoen grote belangstelling. Om die reden nemen we deze wellicht ook volgend seizoen weer op in ons programma.

De CLOUD is de ruimte op internet, die beschikbaar wordt gesteld aan computergebruikers voor o.a. opslag van bestanden, gebruik van centraal geïnstalleerde programma’s, en dergelijke.

Geplande datum en tijd worden nog bekend gemaakt.

Presentatie “Veilig op PC en internet”

Via tv, radio en kranten worden we regelmatig gewaarschuwd voor computer-criminelen, die het voorzien hebben op uw persoonsgegevens of uw portemonnee. Kunnen we nog wel veilig Internetten?  Het antwoord is ja, als de pc, laptop of tablet voldoende beveiligd is en u alert bent op vreemde mails of berichten. In deze 2 uur durende lezing vertellen wij u hoe u al deze bedreigingen het hoofd kunt bieden.

Lees meer….

Presentatie “Goed beheer van contacten”

Het is handig om gegevens van uw familie, vrienden en kennissen op de computer bij de hand te hebben als u wilt mailen of bellen. Maar wat als u, naast de computer ook gebruik maakt van een tablet en/of smartphone. Zijn al die gegevens dan wel echt aan elkaar gelijk? In deze presentatie leert u de gegevens zó op te slaan dat op elk toestel altijd dezelfde gegevens te vinden zijn.

Geplande datum en tijd worden nog bekend gemaakt.