Tabletcursussen

De cursussen zijn bestemd voor mensen die nog geen of nauwelijks ervaring hebben in het werken met een tablet.

Let op:
Omdat de werking van de zg. Android-tablet en de iPad nogal van elkaar verschilt geven wij 2 afzonderlijke cursussen, specifiek gericht op Android en iPad.
Let dus goed op welke tablet u bezit, alvorens u zich inschrijft.

iPad (basis)

In deze basiscursus leert u hoe u de iPad bedient, koppelt aan het internet en instelt naar uw eigen voorkeuren.  Naast e-mail en bladeren-op-internet  komen verschillende andere veel gebruikte apps aan bod. Het up-to-date houden van uw iPad wordt behandeld en er is aandacht voor veiligheidsaspecten. U brengt uw eigen iPad mee waarop u – ook thuis – gaat oefenen. De oefenopdrachten en een handleiding iPad (basis) worden bij de eerste les uitgereikt.

Aantal lessen: 3
Dagdeel: woensdag 10:45 – 12:45
Cursusdata: 27 september en 4 en 11 oktober 2023
Plaats: Bibliotheek Veldhoven 1e verdieping
Kosten: € 25,00 (inclusief cursusboek)

Tablet Android (basis)

De tablet en de smartphone worden steeds populairder, ook onder senioren. We starten de cursus vanaf het aanzetten van het apparaat en we eindigen met alle leuke toepassingen. Whatsappen met de (klein)kinderen, iets opzoeken (goochelen), telebankieren, printen of reizen met behulp van een routeplanner of OV-apps. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met deze apparaten. U moet uw eigen tablet/smartphone meenemen om tijdens de cursus te kunnen oefenen.

Aantal lessen: 3
Dagdeel: maandag 10:45 – 12:45
Cursusdata: 2, 9 en 16 oktober 2023
Plaats: Bibliotheek Veldhoven 1e verdieping
Kosten: € 25,00 (inclusief cursusboek)

Intake
Bent u er niet zeker van welke cursus voor u geschikt is, neem dan eerst even contact op met de cursuscoördinator  Dit om teleurstellingen tijdens het volgen van de cursus te voorkomen.